Winactie: Elly’s Choice maandabonnement

Ik ben trots en blij: Dubbelspel is deze maand geselecteerd door Elly’s Choice! Dat betekent dat alle abonnees van Elly’s Choice deze maand het e-book van Dubbelspel kunnen downloaden. En het leukste is nog dat ik tien proefabonnementen mag weggeven!

Wat is Elly’s Choice precies?
Elly’s Choice is een platform waar je iedere maand tien e-books kunt downloaden. De selectie is een mix van verschillende genres, van zowel bekende als minder bekende auteurs. Zo ontdek je nog eens boeken die je anders misschien nooit gelezen zou hebben! Meer over hoe Elly’s Choice in z’n werk gaat, lees je hier.

Elly’s Choice is nog vrij nieuw: vorig jaar augustus werd het gelanceerd en blogde ik over het lanceringsfeest, waarbij ik natuurlijk van de partij was. Toen hoopte ik al dat Dubbelspel een keer door Elly zou worden uitgekozen, en ik vind het super dat dit nu ook echt gebeurd is!

20150203_ellyschoiceOmslag klein

Naast Dubbelspel staan er natuurlijk nog meer goeie titels in de selectie, van onder andere Herman Koch, Daphne Deckers en Inge Ipenburg. Op de site van Elly’s Choice kun je precies zien welke boeken deze maand zijn uitgekozen en waar ze over gaan.

Wat moet ik doen om te winnen?
Nu komt het allerleukste gedeelte: ik mag tien proefabonnementen weggeven! Hiermee kun je één keer tien gratis e-books downloaden. Deze kun je hierna onbeperkt blijven lezen, dus geen stress. En krijg je de smaak te pakken, dan kun je je proefabonnement voor € 35,80 omzetten in een jaarabonnement.

Omdat februari de maand van Valentijnsdag is, lijkt het me leuk om aan deze actie een Valentijnstintje te geven. Wil je een proefabonnement winnen, stuur dan een mailtje naar eline@elinestiekema.nl en vertel me waarom jouw Valentijnsdag niet compleet is zonder tien nieuwe e-books. Wil je je lief verrassen? Ben je dit jaar voor het eerst weer single en kun je dus wel een opkikker gebruiken? Of vind je lezen gewoon veel leuker dan al dat stomme Valentijnsgedoe? Het mag allemaal, als je het maar in een leuk verhaaltje weet te gieten. Op Valentijnsdag maak ik de tien winnaars bekend via mijn Facebookpagina. De winnaars krijgen vervolgens per e-mail een code waarmee de e-books gedownload kunnen worden.

Succes, en ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Leave a Reply

CommentLuv badge