Gastbloggers gezocht!

Ik weet het: het is een tijdje stilletjes geweest op mijn blog. Een bijzonder drukke januarimaand is voorbij gevlogen, met weinig tijd om te schrijven en daardoor ook weinig inspiratie om te bloggen. Maaarrrr: ik ga mijn leven weer beteren! Want ik vind het zelf ook nogal ongezellig, zo’n lege website waar niks gebeurt.

Behalve dat ik zelf natuurlijk toffe dingen blijf schrijven om hier te plaatsen, wil ik ook gaan experimenteren met het plaatsen van gastblogs. In november plaatste ik in het kader van NaNoWriMo een gastblog van Kelly Meulenberg. Kort daarna kreeg ik een mailtje van Aline van Wijnen, die geïnspireerd was geraakt en ook een gastblog had geschreven voor mijn site. Of het niet leuk zou zijn om vaker gastblogs te plaatsen?

20160209_gastbloggersgezocht

Ik was (en ben!) natuurlijk enorm vereerd dat iemand haar stuk op mijn site wilde publiceren en ik begon na te denken over het gastblog-idee. Het is waar dat het bloggen er weleens bij in wil schieten als ik het druk heb. Dus waarom geen podium bieden aan andere mensen die iets leuks over schrijven te melden hebben?

Volgende week lees je hier dus een gastblog van Aline, over hoe je het lezen van boeken kunt inzetten om beter te gaan schrijven. En heb je zelf inspiratie voor een leuke gastblog, over schrijven of iets wat daar veel mee te maken heeft? Schroom niet en stuur een mailtje naar eline@elinestiekema.nl.

1 Comment on Gastbloggers gezocht!

  1. Katrien
    10-02-2016 at 23:45 (3 years ago)

    Leuk! Er schieten meteen enkele onderwerpen door mijn hoofd. Dat mailtje komt er binnenkort aan.

Leave a Reply

CommentLuv badge