Over mij

Sinds ik mijn eerste knalroze geurpen kon vasthouden, schrijf ik. Eerst korte verhaaltjes, een paar jaar later vormde ik de éénkoppige redactie van Big Book, een zelfgemaakt krantje dat ik verspreidde onder welwillende buren. Ik wist wat ik wilde: poezenpsycholoog worden, óf schrijfster. Met de poezenpsychologie is het nooit iets geworden, maar schrijven doe ik nog steeds het allerliefst.

Inmiddels is bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff mijn eerste boek verschenen: Dubbelspel, een vrolijke chicklit over een knappe tweeling met een geheime missie. Ik blog graag over schrijven en alles wat daarmee te maken heeft. Over schrijven raak ik namelijk nooit uitgepraat, en ik merk dat er nog altijd veel vragen zijn over hoe je dat nou voor elkaar krijgt, een boek schrijven.

Een toverformule is er natuurlijk niet, maar ik deel graag mijn tips and tricks. Schrijven is volgens mij namelijk helemaal niet moeilijk, en vooral heel erg leuk! Ook blog ik graag over wat ik allemaal meemaak als beginnend schrijfster, en deel ik mijn lievelingsdingen in de rubriek Five Favorites. Naast schrijven houd ik namelijk ook erg van lezen, films en series kijken, cultuur snuiven, erop uit gaan, muziek luisteren en shoppen.